Lux Ceramics

За нас

Фирма "Урал 090" ЕООД е основана през 1990 г. и оттогава досега се развива като търговец на едро и дребно със строителни материали. Фирмата предлага пълната гама строителни материали от грубият строеж , до топлоизолационната система за фасадно покритие, външни и вътрешни мазилки , лепила и шпакловки.Работи с доказани и утвърдени , български и европейски производители.При нас ще намерите пълен асортимент от материали за изграждането на нов дом.

През 2023 г. фирмата привлича нови съдружници и
Урал 090"ЕООД предлага артикули от най-големите български заводи, също и внос от Турция. Фирмата става търговски представител на българските фирми- производител и вносител на фаянс, теракота и гранитогрес Крез и Dura-tiles и официален вносител на водещите турски производители Bienseramik,Termalseramik.

В търговския обект се предлагат качествени продукти на достъпни цени.

Разполага с голямото разнообразие от модели, цветове и размери, подходящо за всякакъв тип обекти, а голяма част от артикулите се поддържат на склад. Всичко това утвърждава, улеснява работата по значителни корпоративни проекти.
Фирмата е представител на турски и български санитарен порцелан и смесителни батерии Bienseramik и Fayans - търговски марки, наложили на пазара своето качество и подходящи за разнообразни по вид и предназначение мокри помещения.

Скоро Урал 090" ЕООД отвори нови врати ,създаде мострена зала в град Варна нов обект LUX CERAMICS ,в който ще откриете всичко необходимо за вашата мечтана баня.

В Магазин LUX CERAMICS предлагаме готови решения за обзавеждане на банята. В изложбената зала можете да разгледате много демонстрационни бани и да добиете реална представа за това как би могла да изглежда вашата баня.

Независимо дали обзавеждате дом, офис или друг вид сгради и помещения, консултантите на LUX CERAMICS ще ви помогнат с необходимата информация, полезни съвети, изчерпателни отговори и професионална консултация. Предлагаме специални оферти и ценови условия, които са съобразени с предпочитанията и изискванията на всеки клиент.

ВАЖНО

Уважаеми клиенти,
Поради честата корекция на цените на стоките от страна на производителите, е възможно същите да не бъдат променени навреме в сайта, което ги прави нереални. При необходимост от допълнителна информация, звъннете в магазините ни.

Моля да ни извините за неудобството!


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате "сайта ОРС"
2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване